[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”3610″ img_size=”full” alignment=”center” onclick=”zoom”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]

JEMPUTAN KE SESI WEBINAR “PERKONGSIAN PENGALAMAN – PENGKOMERSIALAN R&D MELALUI START-UP”

Sukacita dimaklumkan Pusat Pengurusan Penyelidikan dan Inovasi (CRIM) akan menganjurkan satu sesi webinar bertajuk “Perkongsian Pengalaman – Pengkomersialan R&D Melalui Start-Up” yang akan diadakan pada 4 Ogos 2021, jam 10 pagi.
Sesi kali ini akan menampilkan Prof. Dr. Lai Oi Ming dari Fakulti Bioteknologi & Sains Biomolekul, UPM. Beliau yang berkepakaran dalam bidang Teknologi Enzim & Teknologi Lipid akan berkongsi pengalamannya dalam mengkomersialkan rangkaian produk penjagaan kulit di bawah jenama “REMDII” melalui syarikat start-up UPM, Lipidware Sdn. Bhd.

Sesi ini adalah terbuka kepada sesiapa yang berminat untuk mengetahui lebih lanjut berkenaan pengkomersialan hasil R&D universiti melalui penubuhan syarikat start-up. Maklumat lanjut berkenaan sesi webinar ini adalah seperti di bawah:
Tarikh               : 4 Ogos 2021
Masa                : 10 pagi
Pautan             : https://umt.webex.com/umt/j.php?MTID=m1a810f5acfb4403b555d8dbd6ec110c4
Kata Laluan     : MQyERDNu367
Semoga sesi kali ini memberi manfaat kepada semua.
Sekian terima kasih.
“PRIHATIN RAKYAT: DARURAT MEMERANGI COVID-19”
“BERKHIDMAT UNTUK NEGARA”
PUSAT PENGURUSAN PENYELIDIKAN DAN INOVASI (CRIM)